Frokostseminarer høsten 2018

Postet av OBF den 10. Des 2018

Denne høsten har vi gjennom åtte frokostseminarer gitt styrene et faglig tilbud på morgenen. For å møte ulike behov hos boligselskapene, har vi valgt å ha stor bredde på temaene.

  • Styreansvar
  • Elbil-lading 
  • Styreportal
  • Budsjettering
  • HMS
  • Vedlikeholdsansvar
  • Alternativ kostnadsfordeling
  • Salg av fellesarealer

Vi opplever at seminarene har blitt godt mottatt av våre kunder. Med aktive og engasjerte kunder, ser vi fram til å tilby flere kundeseminarer også neste år. 


0 Kommentar

Batteribyttedagen 1. desember

Postet av OBF den 26. Nov 2018

Røykvarslere er viktig for sikkerheten i våre hjem. Har du en eller flere røykvarslere som er batteridrevet, er det helt nødvendig å ha gode rutiner for kontroll av at batteriet fungerer. Bruk batteribyttedagen 1. desember til å gjøre noe viktig for deg selv og de du deler bolig med. Bytt batteri i røykvarslerne. Og husk å lever det game batteriet til gjenvinning. 

https://norskbrannvern.no/roykvarslerens-dag-1-desember/

https://sortere.no/slankrestavfallet/enkelt-a-levere-batteri-til-gjenvinning/0 Kommentar

Ansatt-seminar i Berlin 2016

Postet av OBF den 13. Jun 2018

18. november 2016 var 22 forventningsfulle medarbeidere på vei til Berlin for å diskutere, bli bedre kjent med hverandre og med Berlin. Byen tok godt imot oss med godt vær og hyggelige utesteder. 

Under seminaret var det livlige diskusjoner i alle hjørner. I løpet av dagen ble både viktige og mindre viktige saker luftet og stemt over. Som avrunding av disse diskusjonene, ble de to sakene som gikk av med seieren i avstemmingene tildelt egne midler for videre utredning av de ansatte.

Siden vi jobber i boligbransjen, ble vi guidet gjennom noen karakteristiske boligstrøk for å få inspirasjon og se koblinger mot noe av Oslos arkitektur. Blant annet besøkte vi Hofeisensiedlung.

Men Berlin er langt mer enn bare faglige diskusjoner, og byutvikling. På lørdagskvelden fikk alle en smak av tysk kultur på sitt mest typiske da vi besøkte Hofbräuhaus. Dansen gikk lystig både på dansegulvet og mellom bordene. Byen bød på flere gode måltider og shoppingmuligheter for de handleglade. Før hjemreise ble det tid for enkelte å besøke noen av Berlins severdigheter.

Skulle vi ønske oss noe annerledes? Ja; mer tid til å se og oppleve Berlin.


0 Kommentar

Sommerfest 2017

Postet av OBF den 13. Jun 2018

Vi har alltid sommerfest før vi tar sommerferie. En god tradisjon som alle ansatte deltar på. I år inviterte vi til OBF-quiz i byen. Ansatte ble delt inn i tre lag, tildelt et oppgavesett, ruter-dagskort, en flaske farris og en kvikk-lunsj og sendt ut på boligselskapsjakt. Til konkurransen hadde vi lagt opp #obfosloquiz på Instagram. Her kunne vi følge utviklingen og kåre en vinner.

Glade og med sterkt konkurransepreg kom deltakerne tilbake til arbeidsplassen for å få et bedre måltid mat. Her var det disket opp med tapas og godt drikke. Bordplasseringen var satt opp lagvis noe som sikkert ga ekstra god stemning rundt bordet.

Vi rakk både premieutdeling, flere konkurranser og dans før noen valgte å finne veien hjem eller ut på byen for en litt lengre fest.


0 Kommentar

Ansatt-seminar i Haarlem 2017

Postet av OBF den 13. Jun 2018

2. november 2017 satte vi oss på flyet til Amsterdam for å tilbringe helgen i Haarlem. En fin liten by med sjarme og god atmosfære.

Vi hadde valgt ut noen gode spisesteder hvor vi samlet oss om et godt måltid og hyggelige samtaler. I det faglige programmet diskuterte vi selskapets visjon og ambisjoner. Her kom det fram mange gode refleksjoner og ideer tilbake til hverdagen. Etter diskusjonene gikk vi i samlet følge til Jopenkerk for en lokal forfriskning. 

 

En rundtur i byen med fokus på byggeskikk og boligutvikling gjorde at vi fikk se en annen side av Haarlem enn det vi fant på egenhånd. Guiden var godt kjent og bød på alt han kunne om byen til alle som ville høre.

Med gode transportmuligheter og kort reisevei, valgte noen å ta en tur til Amsterdam for å shoppe eller besøke museer der. Enkelte kom tilbake med store velfylte poser.

Vi bodde på Grand Hotel Amrath Frans Hals et utmerket hotell. Konferanselokalene fungerte godt og byen bød på både hyggelige kvarter, gode spisesteder og trivelige kafeer og puber. Ingen av oss hadde vært i Haarlem tidligere. Alle trivdes godt i byen og ga uttrykk for at de gjerne ville besøke byen igjen.


0 Kommentar

Våre tjenester

Postet av OBF den 25. Jan 2018

Som kunde i OBF vil deres boligselskap få en profesjonell samarbeidspartner med  bred kompetanse innen fast eiendom, regnskapsførsel, økonomi, finansiering og forsikring. Våre medarbeidere har et høyt faglig nivå, god serviceinnstilling og har tett oppfølging av sine kunder. Tilgang til styreportal gir styret god oversikt over egen økonomi, informasjon om boligselskapet og nyhetsbrev.

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende samtale. Benytt gjerne vårt kontaktskjema.


0 Kommentar

Powered by: Bloc