Ansatt-seminar i Haarlem 2017

Postet av OBF den 13. Jun 2018

2. november 2017 satte vi oss på flyet til Amsterdam for å tilbringe helgen i Haarlem. En fin liten by med sjarme og god atmosfære.

Vi hadde valgt ut noen gode spisesteder hvor vi samlet oss om et godt måltid og hyggelige samtaler. I det faglige programmet diskuterte vi selskapets visjon og ambisjoner. Her kom det fram mange gode refleksjoner og ideer tilbake til hverdagen. Etter diskusjonene gikk vi i samlet følge til Jopenkerk for en lokal forfriskning. 

 

En rundtur i byen med fokus på byggeskikk og boligutvikling gjorde at vi fikk se en annen side av Haarlem enn det vi fant på egenhånd. Guiden var godt kjent og bød på alt han kunne om byen til alle som ville høre.

Med gode transportmuligheter og kort reisevei, valgte noen å ta en tur til Amsterdam for å shoppe eller besøke museer der. Enkelte kom tilbake med store velfylte poser.

Vi bodde på Grand Hotel Amrath Frans Hals et utmerket hotell. Konferanselokalene fungerte godt og byen bød på både hyggelige kvarter, gode spisesteder og trivelige kafeer og puber. Ingen av oss hadde vært i Haarlem tidligere. Alle trivdes godt i byen og ga uttrykk for at de gjerne ville besøke byen igjen.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.