Ansatt-seminar i Berlin 2016

Postet av OBF den 13. Jun 2018

18. november 2016 var 22 forventningsfulle medarbeidere på vei til Berlin for å diskutere, bli bedre kjent med hverandre og med Berlin. Byen tok godt imot oss med godt vær og hyggelige utesteder. 

Under seminaret var det livlige diskusjoner i alle hjørner. I løpet av dagen ble både viktige og mindre viktige saker luftet og stemt over. Som avrunding av disse diskusjonene, ble de to sakene som gikk av med seieren i avstemmingene tildelt egne midler for videre utredning av de ansatte.

Siden vi jobber i boligbransjen, ble vi guidet gjennom noen karakteristiske boligstrøk for å få inspirasjon og se koblinger mot noe av Oslos arkitektur. Blant annet besøkte vi Hofeisensiedlung.

Men Berlin er langt mer enn bare faglige diskusjoner, og byutvikling. På lørdagskvelden fikk alle en smak av tysk kultur på sitt mest typiske da vi besøkte Hofbräuhaus. Dansen gikk lystig både på dansegulvet og mellom bordene. Byen bød på flere gode måltider og shoppingmuligheter for de handleglade. Før hjemreise ble det tid for enkelte å besøke noen av Berlins severdigheter.

Skulle vi ønske oss noe annerledes? Ja; mer tid til å se og oppleve Berlin.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.