Oppdatert informasjon til våre kunder og samarbeidspartnere ifm korona-virus

Postet av OBF den 29. Jul 2020

Denne våren og sommeren har vært annerledes for oss alle. Korona-pandemien har påvirket både arbeidslivet og vårt privatliv på mange måter. Selv om det er gjort mange tiltak for å gjenåpne samfunnet, er det fortsatt sterke begrensninger på mange områder. 


Her i OBF gjør vi det vi kan for at alle våre kunder skal kunne ha en så ordinær hverdag som mulig. Gjennom denne våren har vi iverksatt flere tiltak for å kunne opprettholde normal drift og begrense smittespredning til våre kunder, ansatte og samarbeidspartnere. Vi ønsker gjennom dette å bidra til den nasjonale dugnaden. 

 

Vi er tilgjengelige for dere. Tilgjengeligheten på telefon og e-post er uendret, men vi har  ikke åpnet kontoret for ordinære kundebesøk. Som kunde og samarbeidspartner skal du fortsatt kunne stole på at vi gjør vårt beste for å holde hjulene i gang og yter god kundeservice. Bruk gjerne våre nettsider for å finne generell informasjon. Styremedlemmer har tilgang til informasjon via styreportalen. 


Ut over høsten vil vi fortløpende følge opp utviklingen og vurdere om det er behov for å gjøre ytterligere tiltak.0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc