Oppdatert informasjon til våre kunder og samarbeidspartnere ifm korona-virus

Postet av OBF den 16. Okt 2020

Denne våren, sommeren og høsten har vært annerledes for oss alle. Korona-pandemien har påvirket både arbeidslivet og vårt privatliv på mange måter. Selv om det er gjort mange tiltak for å gjenåpne samfunnet, er det fortsatt sterke begrensninger på mange områder. 


Her i OBF gjør vi det vi kan for at alle våre kunder skal kunne ha en så ordinær hverdag som mulig. nder hele pandemien har vi løpende iverksatt flere tiltak for å kunne opprettholde normal drift og begrense smittespredning til våre kunder, ansatte og samarbeidspartnere. Det betyr blant annet at våre lokaler fortsatt er begrenset tilgjengelig for våre kunder. Vi ønsker gjennom dette å bidra til den nasjonale dugnaden. 

 

Vi er tilgjengelige for dere. Tilgjengeligheten på telefon og e-post er uendret, men vi har  ikke åpnet kontoret for ordinære kundebesøk. Som kunde og samarbeidspartner skal du fortsatt kunne stole på at vi gjør vårt beste for å holde hjulene i gang og yter god kundeservice. Bruk gjerne våre nettsider for å finne generell informasjon. Styremedlemmer har tilgang til informasjon via styreportalen. 


Vi vil følge opp utviklingen og fortløpende vurdere tiltak opp mot myndighetenes anbefalinger. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.