Stilas i bakgården - utbygging av 3 balkonger

Postet av Heidi Strandvoll den 7. Feb 2022

Hei

Stilaset som settes opp i bakgården gjelder bygging av 3 balkonger i oppgang A, godkjent i ekstraordinært årsmøte 28.10.2021.

 • Arbeidet vil på i tidsrommet mandag til onsdag kl 07.30 - 19.00, og torsdag 07.30 - 12.00.
 • Forventet ferdigstillelse er uke 9, og stilas tas ned senest uke 10.


For ordens skyld; Balkongbygg, som forestår utbyggingen, har søkt om  og fått godkjent unntak fra midlertidig forbud, papirarbeid og godkjenninger overfor Oslo Kommune og Plan og Byggningsetaten er i orden. 

For spørsmål, kontakt gjerne Haakon Larsen; hlar@outlook.com eller send melding her på Naborom.


Vennnlig hilsen Haakon, Åse, Heidi 

PS. denne meldingen er sendt av meg som seksjonseier, ref avsender 


1 Kommentar

Kommentarer

 • Heidi Strandvoll

  Hei Henning. Takk for melidng. Balkongene ble påbegynt etter godkjenning fra kommunen og så har de kommet tilbake med beskjed om at det har gjort en feil og at vi må gjennom flere elementer i søkeprosessen før det avklares endelig. Vi er i ferd med å avklare prosessen med Balkongteam og skal selvfølgelig ta med oss at det ryddes i gården mens vi venter.

  09 mars 2022
 • Henning Gustav Haga

  Er det noen som vet hvor lenge den formelle prosessen med kommunen kan ta? Trekker det ut på tid, eller at balkongene er ulovlig oppført, bør det uansett ryddes opp i material som ligger slengt overalt. Bla i passasjen.

  08 mars 2022
 • Heidi Strandvoll

  Hei alle Oslo kommune har påberopt seg intern saksbehandlingsfeil og har på det grunnlaget stoppet bygging av balkonger og bedt om ny informasjon i saken. Vi er i dialog med Balkongteam og håper å kunne komme med mer informasjon i nær fremtid. Vennlig hilsen Haakon, Åse, Stig, Heidi

  07 mars 2022
 • Heidi Strandvoll

  Takk for spørsmål. Årsmøtets vedtak er aksept fra sameiet og Balkongteam har fulgt gjeldende regler innenfor kommunens regler.

  08 februar 2022
 • Christine Stave

  Vi har ikke mottatt nabovarsel?

  08 februar 2022

Logg inn for å skrive en kommentar.