Oppfølging forbruk fjernvarme

Postet av Olaf Hæhre Ingebrigtsen den 25. Jan 2023

Sender ut påminnelse til alle beboere om at felleskostnadene er høyere nå i vinterhalvåret som følge av høyere forbruk av fjernvarme og etterfaktureringen til oss beboere for faktisk forbruk. Desemberfakturaen fra Hafslund var på 697.893,- etter strømstøtte. Denne summen hentes fra beboerne  15 februar. Alle beboere må derfor være forberedt på at felleskostnadene som skal betales 15 februar vil være høyere enn det som ble betalt nå i januar. Viktig at alle som har avtalegirotrekk påser at de har høyt nok maksbeløp i nettbanken sin. 

Legger også ved grafisk oppstilling av forbruk og strømkostnad for sameiet for 2021 og 2022 så alle kan se utviklingen. Som dere ser så var forbruket til sameiet jevnt over lavere i 2022 enn i 2021. Noe kan kanskje forklares med temperaturforskjeller ute, men vi håper at dette er tegn på at beboerne har blitt mer bevisst på forbruket sitt. Fortsett med de gode vanene.

Mvh Styret


3 Kommentarer

Kommentarer

 • Bjørg Bolstad

  Eg har også stilt spørsmål om totalt vassforbruk for kvar leiligheit skal målast når/hvis det blir installert målarar. God helg

  27 januar 2023
 • Olaf Hæhre Ingebrigtsen

  Hei Ove, Statusoppdateringen du etterspør ble gitt her på Naborom for ca 2 måneder siden. Innlegget har tittel "Energimålere".

  26 januar 2023
 • Ove Jacobsen

  At forbruket se ut til å gå litt ned er bra. Hva er status for arbeidet med å hente inn anbud på målere for vann/- varme forbruk for den enkelte boligenhet og vil styret snart (årsmøtet?) komme med forslag til tiltak- jf. tidligere info.?

  26 januar 2023

Logg inn for å skrive en kommentar.