Informasjon om brannsikkerhetsarbeidet

Postet av Eigil Gotaas den 31. Mar 2023

Ved tilsyn i september 2019 fikk gården brannsikkerhets pålegg.  Dette er bakgrunnen for arbeidet som gjøres nå.  Dokumenter fra kommunen er vedlagt.  Pålegget omfattet store nødvendige utbedringer både i kjeller, oppganger og loft.  I tillegg har vi økende lekkasjeproblem og rust fra tak.  For å bidra til finansiering av dette arbeidet ble det besluttet i årsmøte å selge loft slik at salget kunne bidra til finansieringen. Pga søknadsprosesser i forbindelse med loft har vi fått utsettelser fra kommunen i nærmere 4 år, men det kommer halvårlige purringer fra kommunen.

Etter dette er det av grunner som økte energipriser og pålegg fra myndigheter blitt mer fokus på isolering.  Det kombinert med ønske fra veldig mange sameiere besluttet styret at alle vinduer skal byttes, og det ble informert om årsmøte 2022.

Fasade er det hensiktsmessig å ta når en likevel har stilaser.  
Legger ved varselet her.  Løsningen tillater ikke at jeg legger flere PDF til en melding, så jeg laster det opp som egne dokumenter, men da uten varsel på mail så dere finner de ved å gå inn i portalen.

Dette har vært sendt ut tidligere, men det er jo greit å få det her også når vi nå har fått en portal som forenkler utsendelsen.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.