Informasjon om kjeller og statusrapport

Postet av Eigil Gotaas den 13. Apr 2023

Kjellerbodene begynner nå å bli ferdige.  De er nå merket med leilighetsnummer i henhold til tidligere utsendt plan.

Bodene kan nå tildels tas i bruk.  Vinduer gjenstår så er det vindu i bod må en vente med å låse bod, eller låse opp når vinduer skal monteres om et par uker.  I noen boder ligger noe utstyr fra arbeiderne, regner med at det flyttes raskt.  Flytt eventuelt tingene inn i en av bodene uten nummer.  Disse blir for loftsleilighetene.

Nedenfor følger status fra Sequoia:

Kjeller: 

Nærmer seg ferdig. Bodvegger blir ferdigstilt ila dagen. Avfukteranlegg blir også ferdigstilt ila dagen. Trapper og ståldører er montert. Det elektriske er tilnærmet ferdig, gjenstår et par stikkontakter i hver ende samt oppkobling av nytt strømskap for leilighetene på loftet. Dette vil bli varslet om før montering da strøm må kobles ut i 4-6t ved montering av dette. Men for min del så kan dere nå flytte tilbake tingene deres i de nye bodene. Dokumentasjon på brannsikringen vil bli oversendt så snart jeg mottar dette fra Firesafe.

 

Brannalarmanlegg:

Brannalarmanlegget er bestilt og man vil starte å montere i fellesareal og eksisterende boenheter i mnd skifte april/mai. Samme gjelder Nødlys og ledelys. Alarmanlegget for loftet blir montert når loftet blir ferdigstilt.

 

Takarbeider:

Takarbeidene er så vidt påstartet. VI har fjernet det meste av takplatene mot Colbjørnsens Gate samt lagt på Tyvek Pro (undertak). Etter at stillas kom opp så ser vi at det er store skader på pipene, det er avtalt befaring i dag 12.04.2023. Vi legger takplater med tilnærmet lik utførelse som Bånntekking som tidligere avtalt. Type Lindab SRP Click.

 

Loftsarbeid:

Loftsarbeidene er godt i gang. VI holder nå på forsterkning av bjelkelaget og skal fortsette med avretting og oppbygging av lydgulvet slik at vi får dempet lyden ned mot eksisterende boenheter så fort som mulig. Kommer til å gå med føringsvei for strøm og vann i eksisterende trappeløp. Disse vil bli kasset inn. Fremdriften på loftet ligger godt an p.t ifht fremdriftsplan.

Innvendig oppføring av nye trapp mellom plan 4 og 5 er satt i bestilling. Trappen vil bli buet, men rekkverk vil bli iht TEK17. Det vil bli levert spilerekkverk. Trenger avklaring på farge på ny trapp fra dere. Både på vange, trinn og rekkverk.

 

Stillas:

Henger i all hovedsak sammen med deres arbeid (fasade og vindusbytte), men har fått tilbakemelding fra deres kontraktspart Murpartnern om at de nå er ferdig med malingsfjerning og vi vil da fjerne selve presenningen på stillaset mot gate. Det vil da bli montert på en åpen duk som slipper gjennom adskillig mer lys.

 

Jømnadører:

Jømnadører er nå bestilt iht korrespondanse med dere. Estimert oppstart på montering er uke 23.

 

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.