Kildesortering

Ønsker dere å minne beboere om hvordan man kildesorterer? Eller lurer dere på hva som kan kastes i innlede containere ved dugnad? Da kan sortere.no være nyttig. Her finner dere utskriftvennlige plakater, gode råd og kunnskap om hvorfor kildesortering er viktig. 

Les mer

Fritidsutstyr til utlån

I Oslo kommune kan du låne utstyr gratis. Kommunen har en oversikt over hvor og hva du kan låne. Mange av utlånsordninger er fritt tilgjengelig for alle uansett bosted og alder. Se utlånsstedenes nettsider for åpningstider og eventuelle begrensninger.

Les mer

Henting av farlig avfall

Oslo kommune tilbyr sesongbasert henting av farlig avfall i perioden april til starten av november. De leverer låsbare kasser til det farlige avfallet, og henter dem ca. én uke senere. Dere velger aktuelle tidspunkt når dere søker om henting. Det er styrelederen som må søke på vegne av boligselskapet.

Les mer

GjenbruksID for å levere avfall

Hvis du bor i Oslo og vil levere avfall på gjenbruksstasjonene, må du ha GjenbruksID. Den gir deg rett til å levere avfall inntil 20 ganger per år uten å betale ekstra. Via appen Oslonøkkelen, eller på Min side på kommunens hjemmeside, får du oversikt over hvor mange leveringer du har gjort.

Les mer

Gratis lån av sports- og fritidsutstyr

I Skattekammeret, av Kirkens bymisjon, kan barn og unge opp til 18 år låne sport- og fritidsutstyr gratis. Utstyr som tilbys er for sommeraktiviteter og vinteraktiviteter. Alt fra snowboard, alpint, langrenn, slalåm, skøyter, til telt, fiskestenger, osv. I Oslo finner du Skattekammeret på St. Hanshaugen, Frogner og Stovner.

Les mer