top of page

OBF er Miljøfyrtårn-sertifisert

Det er med stor glede at vi kan kunngjøre at Oslo og Omegn Boligforvaltning nå er et sertifisert Miljøfyrtårn. Dette er en milepæl for oss som selskap og vi gleder oss over å ta vår rolle i samfunnet på alvor når det kommer til bærekraft og miljøpåvirkning.

OBF ønsker å takke sine ansatte og samarbeidspartnere for deres støtte og innsats på veien mot denne sertifiseringen. Vi ser frem til å fortsette arbeidet mot en mer bærekraftig fremtid for alle.

Sist oppdatert:

10. mai 2023

Hva er Miljøfyrtårn?

Miljøfyrtårn-sertifiseringen er en anerkjent og verdsatt standard som krever innsats og dedikasjon fra organisasjoner for å oppnå.


Som Miljøfyrtårn-sertifisert har Oslo og Omegn Boligforvaltning vist at vi har en helhetlig tilnærming til bærekraft og miljøspørsmål. Vi har tatt konkrete og målbare skritt for å redusere vår miljøpåvirkning, både gjennom våre daglige aktiviteter og ved å implementere tiltak som forbedrer vårt miljøarbeid.


Sammen blir vi bedre

Vi er stolte av å ha oppnådd denne sertifiseringen og ser frem til å fortsette å jobbe for å opprettholde vår status som Miljøfyrtårn.


Som boligforvalter er vi klar over at vårt arbeid har innvirkning på miljøet og samfunnet rundt oss. Vår største mulighet til å kunne bidra i miljøpåvirkning er gjennom vår mulighet til å påvirke de rundt oss.


Derfor skal vi fremover jobbe for at kundene våre også får anledning til å bli mer bærekraftige enn det de er i dag. Dette skal vi gjøre på ulike måter – allerede til høsten lanserer vi et tilbud til alle kundene våre, som setter miljø og bærekraft på dagsordenen i styret.


Dette skal bidra til at vi sammen får en bredere forståelse av hvordan boligselskap kan bidra til et mer bærekraftig samfunn.

Har du noen tips?

Vi vil fortsette å gjøre vårt beste for å minimere vår negative miljøpåvirkning. Videre vil vi kontinuerlig utvikle vårt arbeid mot en grønnere hverdag og ønsker i den anledning innspill og forslag fra våre kunder og samarbeidspartnere.


Brenner du inne med gode forslag? Send oss gjerne en e-post til firmapost@obf.no.

bottom of page