top of page
forsidebilde.png

OBFgunstig

obfgunstig4-297154.png

Ved planlegging av små og store prosjekter, er det lurt å gjøre seg kjent med relevante tilskuddsordninger eller hvor vidt man har tilgang til ekstra gode tilbud. OBFgunstig har samlet alt dette, og skal bli en naturlig del av et hvert prosjekt. Det skal tross alt lønne seg å være kunde i OBF.

En stor del av igangsettelse av et prosjekt, er å undersøke aktører som kan utføre tjenesten og ikke minst – hva det vil koste boligselskapet eller den enkelte seksjonseier. 

 

For å gjøre prosessen enklere, har OBF gleden av å introdusere OBFgunstig. Denne siden samler relevante tilskuddsordninger, tjenester til rabatterte priser, samt andre nyttige lenker – på ett sted. 

Ekstra gode tilbud

OBF jobber hele tiden for at våre kunder skal få de beste avtalene. Derfor har vi samlet leverandører som kan tilby våre kunder relevante tjenester til rabatterte priser. Som styremedlem vil det derfor være gunstig å sjekke OBFgunstig før valg av leverandør av tjenester eller produkter. 

Støtte til å gjennomføre prosjekter

Enten dere vurderer små eller store prosjekter, kommer økonomisk støtte uansett godt med. 

 

Mange av tilskuddsordningene er kommunale, men det finnes også noen private aktører som byr på lignende muligheter. Ellers er hensikten den samme; senke terskelen for å gjennomføre prosjekter som bidrar til alt fra bedre energiutnyttelse til tryggere sykkelparkering. En gjenganger er at bærekraft står i fokus for tilskuddsordningene. Det skal med andre ord lønne seg å ta grønnere valg.

Spørsmål om OBFgunstig?

Du kan også snakke med din rådgiver i OBF for mer informasjon. 

Tips oss

Dersom dere oppdager nye tilskuddsordninger eller mener vi burde se nærmere på en aktør som kan tilby tjenester andre boligselskaper kan dra nytte av, vil vi gjerne høre fra dere. 

bottom of page