top of page

Naborom

naborom1-lite-crop.png
naborom_headerlogo-himmelbla.png

Naborom sikrer god informasjonsflyt der du bor og gjør styrehverdagen enda enklere.

OBF har gleden av å kunne tilby sine kunder en komplett kommunikasjonsplattform. Naborom senker terskelen for å publisere kunngjøringer, samt gir styret muligheten til å minimere det administrative arbeidet gjennom god informasjonsflyt. 

Hjemmeside og app

Styret er ansvarlig for boligselskapets økonomi. God oversikt over økonomien gir trygghet og forutsigbarhet i hverdagen, og grunnlag for å planlegge vedlikehold og investeringer i boligselskapet. Våre autoriserte regnskapsførere sørger for at styret kan være trygg på at regnskapene blir ivaretatt i tråd med god regnskapsskikk.

naborom-obf-2.png

Fokus på brukervennlighet

Vi har full forståelse for at styremedlemmer ikke nødvendigvis er IT-folk. Derfor har Naborom fokusert på at verktøyet skal være enkelt å ta i bruk – for alle. Mulighetene for å endre, flytte, slette og opprette innhold utføres enkelt. OBF tror dette verktøyet vil bidra til å redusere antall henvendelser fra beboere, samt bidra til økt trivsel i boligselskapet. OBF hjelper dere med å komme i gang, og kan bistå med administrering og publisering underveis dersom styret har behov for avlasting.

Lyst på Naborom?

Naborom er en kommunikasjonsplattform for alle typer boligselskap. Dersom dere synes dette virker interessant og er nysgjerrig på hva verktøyet kan hjelpe dere med, gir vi dere gjerne en demonstrasjon.

 

Fyll ut kontaktskjemaet og vi kontakter vi deg i løpet av få dager. 

Takk for henvendelsen, du hører snart fra oss!

bottom of page