OM INFORMASJONSKAPSLER


En informasjonskapsel, ofte kalt en cookie, er en tekstfil som lastes ned og lagres på datamaskinen når du besøker et nettsted. Informasjonskapselen kan benyttes til å lagre tidligere brukerinnstillinger, registrere hvilke sider du besøker og hvilke valg du mens du bruker dem. Du kan lese mer om informasjonskapsler ved å klikke på hjelp i nettleseren du benytter.

OBF benytter aldri informasjonskapsler i den hensikt å kartlegge enkeltbrukeres bruksmønster eller annen informasjon som vil kunne krenke personvernet. OBF bruker informasjonskapsler til å samle statistikk til å forbedre OBFs nettsider.

OBF får sin statistikk fra Google Analytics. Det medfører at din bruk av våre nettsider, inklusiv din IP adresse blir overført til Google Analytics sin anonymiseringsfunksjon som sørger for at de siste sifrene i brukerens IP-adresse blir maskert ved innsamling. IP-maskeringen skjer så snart det er mottatt av Google Analytics’ innsamlingsverk, før det blir lagret og behandlet, i tråd med Googles personvernpolicy.

Powered by: Bloc