top of page
obf-gunstig-rabatter.png

Rabatter

Det skal lønne seg å være en del av OBF.

Som kunde i OBF har dere i styret anledning til å benytte dere av ulike tilbud og samarbeidsavtaler, på vegne av boligselskapet dere representerer. Når du benytter deg av tilbudene presentert nedenfor må du oppgi at du er kunde av OBF. 

Psst! Denne siden oppdateres jevnlig med nye gunstige medlemstilbud. Husk å sjekke OBFgunstig når dere skal planlegge neste prosjekt. 

Istappfjerning

Ren Service gir OBFs kunder 15% rabatt på diverse tjenester som er relevante for boligselskap. Blant annet bistår de med istappfjerning som inkluderer overvåking av eiendommen og løsninger for rasvarsel.

Rengjøringstjenester

Ren Service gir OBFs kunder 15% rabatt på diverse tjenester. Selskapet tilbyr blant annet det meste innenfor rengjøring, som rens av takrenner, fasadevask, takvask, vindusvask og grafittifjerning.

Brannsikkerhet

Som kunde i OBF, gir Firesafe 20% rabatt på branndører og 25% rabatt på branntette produkter. Firesafe tilbyr gratis oppmåling og befaring.

Rens av takrenner

Takrenneservice utfører rens og vedlikehold av takrenner og nedløpsrør. Jevnlig rens av takrenner forebygger risiko for dyre vannskader. OBFs kunder kan forvente opptil 20% rabatt på flere av tjenestene, samt fast avtalepris for tilkalling av lift for rask utbedring av tett takrenne/nedløpsrør, lekkasje, løs takstein o.l.

Radonmåling

Radon er en usynlig og luktfri edelgass, som dannes i berggrunnen. Radon kan frigjøres fra grunnen og komme inn i hus og bygninger gjennom sprekker og utettheter. Som kunde hos OBF får ditt boligselskap får dere tjenester som sporfilmmåling, veiledning og radonreduserende tiltak til reduserte priser.

Container og innsamling av avfall

Tomwil samler og transporterer avfall i Oslo og omegn. Deres totalløsninger for innsamling av avfall, får OBFs kunder til rabatterte priser. Dersom dere planlegger dugnad eller annet større vedlikehold som krever slike tjenester, kan det lønne seg å ta en titt på vår rabatterte prisliste.

Elbillading

Vurderer deres boligselskap å installere elbilladere? Movel bistår også med support og fakturering av felles anlegg for borettslag og sameier. Drift av ladeanlegget bidrar dermed til å redusere styrearbeidet.

Rengjøringstjenester

Conluo tilbyr en rekke rengjøringstjenester. Det være regelmessig renhold, flyttevask, temporære tjenester, vaktmestertjenester og matter. Som kunde av OBF, får dere 15% på deres produkter og tjenester.

Rørfornying, tømming og spyletjenester

TT-Teknikk fornyer rørene på en mer bærekraftig måte. Uten å grave eller rive, gir TT-Teknikk med rørfornyelse tilsvarende levetid som nye rør på 50 år. Kostnaden for rørfornying er i snitt 1/3 av kostnaden ved å legge nye rør. Det og flere tjenester får OBFs kunder til rabatterte priser.

Vaktmestertjenester

Ren Service gir OBFs kunder 15% rabatt på diverse tjenester. Blant tjenestene de tilbyr får dere blant annet rabatt på vaktmestertjenester som stell av uteområder, oppfølging av definerte tekniske arbeidsoppgaver m.m.

bottom of page